Veletrh Moderní vytápění 2014

1.3.2014

Začátkem února jsme se společně opět setkali v Praze na výstavišti v Holešovicích a to na 9 ročníku mezinárodního veletrhu vytápění, klimatizace a úspor energií Moderní vytápění 2014

Jako každý rok jsme Vám představili část sortimentu tepelných čerpadel Dimplex a to jak pro vytápění, tak i pro ohřev TUV, bazénové vody či pro chlazení.

Sortiment tepelných čerpadel byl doplněn o sekci rekuperací a to jak o centrální, tak i lokální rekuperační jednotky Dimplex, zejména typ Dimplex DL 50.

Novinkou pro tento rok byla prezentace systémů tepelných čerpadel v kombinaci s fotovoltaickou elektrárnou, využití el.energie pro ohřev TUV či "výpomoc" k vytápění. Partnerem byla firma Czech Nature Energy a. s.

Zájemci o úsporné vytápění se mohli seznámit i v reálu s tepelnými čerpadly Dimplex oceněnými  

Evropským certifikátem kvality, tzv. pečetí kvality "Q"

Tuto pečeť kvality "Q" mohou získat jen ta tepelná čerpadla, která kvalitativně splňují přísná mezinárodní kritéria ohledně technických parametrů s garancí pohotového servisu a dlouhodobého zajištění originálních náhradních dílů.

Touto cestou bychom Vám rádi poděkovali za zájem  tepelná čerpadla a rekuperace Dimplex na nášem stánku a věříme, že nezůstane jen u prvního kontaktu.

 

 

stánek den před začátkem veletrhu.. ..nesmí chybět foto jednatele společnosti

foto při chvilce klidu..  ..výpomoc z Brna

Nechejte si udělat nezávaznou kalkulaci na tepelné čerpadlo:

Vyplnit poptávkový formulář