Veletrh ISH 2013

20.3.2013

Ve dnech od 12.3 do 16.3.2013 proběhl ve Frankfurtu nad M. další ročník mezinárodního veletrhu ISH 2013

Tento veletrh je zaměřený na vybavení koupelen, energii, obnovitelné zdroje a klimatizace. Také tento rok (veletrh je jen jednou za 2 roky) se ho zúčastnila firma Glen Dimplex Deutschland GmbH, výrobce tepelných čerpadel a tepelné techniky Dimplex, s kterými se již více jak 14let setkáváte na trhu v ČR díky firmě TERMO KOMFORT s.r.o.

Pro rok 2013 si firma Glen Dimplex Deutschland GmbH připravila několik novinek a to kompaktní tepelné čerpadlo systém vzduch-voda s hydrověží pro vytápění, chlazení a ohřev TUV, typ Dimplex LAW xxTR, s označenm SPLYDRO a zemní tepelná čerpadla řadyDimplex SIW xxTU s integrovaným zásobníkem TUV a vysokým topným faktorem (až COP=5,0) při B0/W35 dle EN 14511). Dále to byla kompaktní hydraulická věž pro tepelná čerpadla s vyšším výkonem a kompletní propojení všech spotřebičů v domácnosti do "chytré sítĕ".

Specialitou byla nová vysoceefektivní řada tepelných čerpadel systém země-voda (alt. voda-voda) pro výkonově náročnější realizace, Dimplex SI 26, 35, 50 a 75TU. Tepelná čerpadla Dimplex SI 26TU a SI 35TU lze kombinovat s podstavným zásobníkem topné vody, typ Dimplex PSP 300E, takže instalace tepelného čerpadla s vysokým výkonem je možná i na malé ploše.

S výše uvedenými novinkami budete mít možnost, i VY, se seznámit osobně již začátkem června 2013.

 

kompaktní vzduch-voda SPLYDRO.. ..kompkatní země-voda SIW xxTU
země-voda SI 35TU + aku zásobník PSP 300E.. ..jednání
"chytrá síť".. ..stále nutnější rekuperační jednotky

Nechejte si udělat nezávaznou kalkulaci na tepelné čerpadlo:

Vyplnit poptávkový formulář