Veletrh ISH 2011

25.3.2011

Ve dnech od 15.3 do 19.3.2011 proběhl ve Frankfurtu nad M. mezinárodní veletrh ISH 2011

Tento veletrh je zaměřený na vybavení koupelen, energii, obnovitelné zdroje a klimatizace.  V roce 2009 (veletrh je jen jednou za 2 roky) se ISH zúčastnilo 200 795 návštěvníků z více než 140 zemí a své produkty zde prezentovalo 2327 vystavovatelů z nichž 60% reprezentovalo společnosti se sídlem mimo Německo.Tyto ukazatele svědčí o mezinárodní úrovni veletrhu.

Také tento rok se veletrhu zúčastnila firma Glen Dimplex Deutschland GmbH, výrobce tepelných čerpadel a tepelné techniky Dimplex, s kterými se již více jak 12let setkáváte na trhu v ČR díky firmě TERMO KOMFORT s.r.o.

Pro rok 2011 si firma Glen Dimplex Deutschland GmbH připravila několik novinek a to "malé" tepelné čerpadlo systém vzduch-voda a zemní tepelná čerpadla řady "TU" určená pro vytápění a chlazení, všechna s vysokým topným faktorem (až COP=5,0). Dále to byla kompaktní hydraulická věž, interaktivní dálková řídící jednotka s dotykovým displayem a malá lokální rekuperační jednotka.

Zajímavostí byl zásobník na ohřev TUV s malým tepelným čerpadlem využívající energie větraného a odpadního vzduchu, typ  Dimplex BWP 30HSD, napojený na fotovoltaický panel vyrábějící energii pro pohon kompresoru. 

S výše uvedenými novinkami budete mít možnost, i VY, se seznámit osobně již začátkem června 2011.

Několik novinek si můžete již nyní prohlédnout v malé či velké verzi.

 

 veletržní dopolední..  ..a odpolední ruch

 dálková správa   malé lokální rekuperační jednotky
zásobník TUV s fotovoltaikou kompaktní hydraulická věž
   
země-voda vzduch-voda venkovní
   
vzduch-voda nitřní   ..a večerní ruch
 země-voda a aktivním chlazením vzduch-voda
   

Nechejte si udělat nezávaznou kalkulaci na tepelné čerpadlo:

Vyplnit poptávkový formulář